Inschrijving voor clubweekend  2018 geopend

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat WTC Westervoort in 2018 haar 35 jarig jubileum viert. We doen dat o.a. met een bijzonder clubweekend. Tijdens de jaarvergadering hebben we aangekondigd dat we niet zullen zeggen waar de reis dit jaar naar toe gaat. Dat doen we ook nu niet. Wat we wel weten is dat we op vrijdag 7 september ’s ochtends vertrekken vanaf Wieleman, op de fiets. En op zondag 9 september komen we in de middag ook weer op de fiets terug bij Wieleman. We zullen het weekend dan afsluiten met een feestelijke barbecue.

Je wilt dit weekend natuurlijk niet missen. Als je mee wil, dan kun je je aanmelden door EUR 160 over te maken op de rekening van WTC Westervoort. In dit bedrag is het verblijf inbegrepen, twee keer ontbijt en twee keer diner en alle drankjes op de lokatie. Ook de afsluitende barbecue, inclusief de drankjes bij Wieleman, is inbegrepen. Voor de barbecue zijn ook jullie partners uitgenodigd. Als je partner wil komen, dan kost dat EUR 25 (ook inclusief drankjes), graag over te maken gelijk met je eigen bedrag voor deelname.

Als je onverhoopt niet mee kunt of wil naar het clubweekend, maar je wil wel aanwezig zijn bij de feestelijke barbecue, dan kan dat ook. Dan maak je EUR 25 over op het rekeningnummer van de vereniging en eventueel EUR 25 extra als je partner ook mee komt.

Aanmelden kan tot 1 juni 2018. Als je betaald hebt dan ben je hiermee ook tevens aangemeld. Betalen graag via rekening NL94RABO 030.39.16.532 tnv W.T.C. Westervoort.

We rekenen op een grote opkomst!

Met sportieve groeten,

Bestuur WTC Westervoort