CLUBRITTEN
Van maart tot en met september worden er op de volgende dagen clubritten verreden:
Zondag april en september 09:00
Zondag mei t/m augustus 08:30 
Dinsdag 19:00
Woensdag omstreeks 10:00
Donderdag 19:00

VERTREK EN FINSHPLAATS
De ritten op zondag, dinsdag en donderdag starten en eindigen bij:
Zalencentrum Wieleman
Dorpstraat 11
6931BA Westervoort

 

ZONDAGRIT
Op de zondagen worden er ritten van iets meer dan 100 km gereden. Er zijn zoveel vaste routes dat er in een jaar niet 2 keer dezelfde route gereden hoeft te worden. De routes zijn zodanig dat er na ruim 50 km een stop is bij een restaurant. Na een inspanning is niets zo lekker als koffie met appelgebak! De snelheid ligt niet boven 30 km / uur. Iedereen moet mee kunnen komen. Er wordt weinig geklommen.

DINSDAG EN DONDERDAGRITTEN
De dinsdag en donderdag ritten starten in april wanneer het ’s avonds lang genoeg licht is. Het zijn routes van tussen de 40 en 75 km lang. Welke route er gereden wordt is afhankelijk van hoe laat het donker wordt. Er zijn zowel vlakke ritten als ritten met het nodige klimwerk. Van te voren is altijd bekend welke route er gereden wordt en dus ook hoeveel er geklommen wordt. Afhankelijk van de opkomst wordt er wel of niet gesplitst in groepen. De splitsing wordt gemaakt op basis van snelheid. De snelheid ligt hoger dan de snelheid van de zondag ritten. Zeker wanneer er gesplitst wordt, kan deze in de snelle groep hoog liggen.

PENSIONADORIT
Woensdag is de pensionado rit. Deze ritten kenmerken zich door vrijheid blijheid! Er is geen heel vaste starttijd, er wordt in onderling overleg rond 10:00 gestart. De route en ook met welke fiets (Racefiets of ATB) wordt in onderling overleg bepaald. Doorgaans zijn de routes meer dan 50 km met een stop bij een restaurant. Voor nadere informatie kan er contact opgenomen worden met Peter Smeets en/of Toon Volman.